Opiskelijoille

Tule tekemään töitä kanssamme jo opiskeluaikana

Opiskelijoille

Osaavat ja ammattitaitoiset työntekijät ovat toimintamme perusta. Osaavien työntekijöiden ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme hyvää hoivaa ja tehdä heidän arjestaan mahdollisimman turvallista ja mielekästä. Haluamme olla kiinnostavin ja ketterin kumppani oppilaitoksille ja innostavin työnantaja opiskelijoille. Tavoitteenamme on molemminpuolinen osaamisen jakaminen ja toimialan jatkuva kehittäminen.

Teemme yhteistyötä useiden eri oppilaitosten kanssa ja tämän ansiosta voimme tarjota opiskelijoille sekä harjoittelu- että oppisopimuspaikkoja. Meillä pääset hyödyntämään koulutuksessa oppimiasi tietoja ja taitoja sekä oppimaan uutta. Haluamme tukea sinua matkallasi ammattilaiseksi. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja hyvän ohjauksen koko harjoittelu- tai oppisopimusjaksosi ajan.

Oppisopimus

Hoiva- ja palvelukodeissamme sinulla on mahdollisuus suorittaa lähihoitajan tutkinto loppuun oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen avulla pääset nopeasti kiinni kiinni työelämään ja kartutat samalla arvokasta työkokemusta jo opiskellessasi. Tarjoamme sinulle tutkinnon vaatimusten mukaisia työtehtäviä, työpaikkakouluttajan sekä näytön arvioijan kodinomaisessa hoivaympäristössä, ammattitaitoisten hoivatyöntekijöiden ohjauksessa. Maksamme oppisopimusopiskelijalle aina YSOSTES:in ja ammattiliittojen ohjeiden mukaista palkkaa.

Toimimme yhteistyöoppilaitosten kanssa useilla paikkakunnilla. Yhteistyöoppilaitoksemme vastaavat oppisopimuksen solmimisesta, tietopuolisista opinnoista sekä henkilökohtaisen opintosuunnitelman laatimisesta. Jos olet jo oppilaitoksen kirjoilla, voit tiedustella oppisopimuskoulutuksesta omasta oppilaitoksestasi. Voit myös olla yhteydessä meihin, jolloin autamme sinua selvittämään sinulle parhaiten sopivia vaihtoehtoja.

Harjoittelijat

Meillä harjoittelijat pääsevät hyödyntämään koulutuksessa oppimiaan tietoja ja taitoja, oppivat uutta ja saavat tukea ammatilliselle kehittymiselleen. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen ja hyvän ohjauksen koko harjoitusjakson ajaksi. Työharjoittelupaikkoja voit hakea esimerkiksi Jobiili- tai Tiitus-järjestelmien kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä alueen rekrytointikoordinaattoriin. Heiltä voit kysyä myös mahdollisuuksista oppisopimuskoulutukseen.

Tutustu mahdollisuuksiin

1000+1 kesäduunia

Kesätöissämme sosiaali- ja terveysalan opiskelijat pääsevät tutustumaan hoivakotiemme toimintaan, soveltamaan koulussa opittua käytäntöön sekä kehittymään ja oppimaan uutta. Opinnoista ja niiden vaiheesta riippuen opiskelija voi kesän ajan toimia sijaisena, suorittaa harjoittelujakson tai tulla oppisopimusopiskelijaksi. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kattavan perehdytyksen ja hyvän ohjauksen.

Tästä kesäduunisivulle!

Oppilaitosyhteistyö

Pitkäjänteistä kumppanuutta monipuolisen yhteistyön kautta

Teemme yhteistyötä useiden eri oppilaitosten kanssa, joiden opiskelijoita työllistämme. Tavoitteenamme on pitkäjänteinen kumppanuus yhteistyöoppilaitostemme kanssa.

Oppilaitosyhteistyön muotoja ovat esimerkiksi harjoittelijayhteistyö, oppisopimuskoulutus, vierailut ja tapahtumat oppilaitoksissa ja toimipisteissämme, opetusyhteistyö ja kummiluokkatoiminta. Tavoitteemme on, että opiskelijat pääsevät hyödyntämään koulutuksessa saamiaan tietoja ja taitoja, oppimaan uutta ja saamaan tukea omalle ammatilliselle kehitykselle. Kehitämme jatkuvasti myös henkilöstömme osaamista esimerkiksi erilaisten täydennyskoulutusten ja oppisopimuskoulutuksen muodossa.

Rekrytoinnin yhteystiedot

Oletko kiinnostunut töistä Attendolla? Ota yhteyttä alueesi rekrykoordinaattoriin.

Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi, Hyvinkää)

Mui Hong 
044 494 0300

Kymenlaakso ja Itä-Uusimaa

Marika Autio 
044 752 5867

Länsi-Uusimaa (Hanko, Raasepori, Lohja, Kirkkonummi)

Jenni Lehtomäki
044 494 4550

Keski-Suomi

Jenni Lehtomäki
044 494 4550

Etelä-Karjala ja Etelä-Savo

Hanna Gök
044 494 0302

Pohjois-Savo ja Etelä-Savo (Pieksämäki ja Jäppilä)

Tiia Autio
044 494 4430

Pohjois-Karjala ja Kainuu

Henna Väkeväinen 
044 494 0303

Häme

Krista Golnick 
044 494 1868

Pirkanmaa

Kirsi Seitovaara
041 730 9280

Satakunta ja Varsinais-Suomi

Lotta Toivola 
044 494 0301

Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa 

Maarit Hautala 
044 494 2935

Pohjois- ja Keski-Pohjanmaa

Minna Mäntylä

Lappi ja Kuusamo

Jonna Kanto
044 494 2313

 

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta