Opiskelijoille

Osaavat ja ammattitaitoiset työntekijät ovat toimintamme perusta, joten haluamme panostaa oppilaitosyhteistyöhön. Osaavien työntekijöiden ansiosta asiakkaamme saavat hyvää hoitoa ja heidän arkensa on turvallista ja mielekästä. Haluamme olla kiinnostavin ja ketterin kumppani oppilaitoksille ja innostavin työnantaja opiskelijoille. Tavoitteenamme on molemminpuolinen osaamisen jakaminen ja toimialan kehittäminen. Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti.

Oppisopimus

Hoiva- ja palvelukodeissamme sinulla on mahdollisuus suorittaa lähihoitajan tutkinto loppuun oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen avulla pääset nopeasti kiinni kiinni työelämään ja kartutat samalla arvokasta työkokemusta jo opiskellessasi. Tarjoamme sinulle tutkinnon vaatimuksen mukaisia työtehtäviä, työpaikkakouluttajan sekä näytön arvioijan kodinomaisessa hoivaympäristössä ammattitaitoisten hoivatyöntekijöiden ohjauksessa. Maksamme oppisopimusopiskelijalle aina YSOSTES:in ja ammattiliittojen ohjeiden mukaista palkkaa opintojen ajalta.

Meillä on eri paikkakunnilla yhteistyöoppilaitoksia, jotka vastaavat oppisopimuksen solmimisesta, tietopuolisista opinnoista sekä henkilökohtaisen opintosuunnitelman laatimisesta. Jos olet jo oppilaitoksen kirjoilla, voit tiedustella oppisopimuskoulutuksesta omasta oppilaitoksestasi. Voit myös olla yhteydessä meihin, jolloin autamme sinua selvittämään sinulle parhaiten sopivia vaihtoehtoja.

Harjoittelijat

Meillä harjoittelijat pääsevät hyödyntämään koulutuksessa oppimiaan tietoja ja taitoja, oppivat uutta ja saavat tukea ammatilliselle kehittymiselleen. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen ja hyvän ohjauksen koko harjoitusjakson ajaksi. Työharjoittelupaikkoja voit hakea esimerkiksi Jobiili- tai Tiitus-järjestelmien kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä alueen rekrytointikoordinaattoriin. Heiltä voit kysyä myös mahdollisuuksista oppisopimuskoulutukseen.

1000+1 kesäduunia

Kesätöissämme sosiaali- ja terveysalan opiskelijat pääsevät tutustumaan hoivakotiemme toimintaan, soveltamaan koulussa opittua käytäntöön sekä kehittymään ja oppimaan uutta. Opinnoista ja niiden vaiheesta riippuen opiskelija voi kesän ajan toimia sijaisena, suorittaa harjoittelujakson tai tulla oppisopimusopiskelijaksi. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kattavan perehdytyksen ja hyvän ohjauksen.

Tästä kesäduunisivulle!

Oppilaitosyhteistyö

Pitkäjänteistä kumppanuutta monipuolisen yhteistyön kautta

Teemme yhteistyötä monien eri oppilaitosten kanssa, joiden opiskelijoita työllistämme. Tavoitteenamme on pitkäjänteinen kumppanuus yhteistyöoppilaitostemme kanssa. Oppilaitosyhteistyön muotoja ovat esimerkiksi harjoittelijayhteistyö, oppisopimuskoulutus, vierailut ja tapahtumat oppilaitoksissa ja toimipisteissämme, opetusyhteistyö ja kummiluokkatoiminta. Tavoitteemme on, että opiskelijat pääsevät hyödyntämään koulutuksessa saamiaan tietoja ja taitoja, oppimaan uutta ja saamaan tukea omalle ammatilliselle kehitykselle. Kehitämme jatkuvasti myös henkilöstömme osaamista esimerkiksi erilaisten täydennyskoulutusten ja oppisopimuskoulutuksen muodossa.

Rekrytoinnin yhteystiedot

Oletko kiinnostunut töistä Attendolla? Ota yhteyttä alueesi rekrykoordinaattoriin.

Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi, Hyvinkää)

Mui Hong 
044 494 0300

Kymenlaakso ja Itä-Uusimaa

Marika Autio 
044 752 5867

Varsinais-Suomi ja Länsi-Uusimaa (Hanko, Raasepori, Lohja, Kirkkonummi)

Nea Nieminen
044 494 2123

Keski-Suomi

Jenni Lehtomäki
044 494 4550

Etelä-Karjala ja Etelä-Savo

Hanna Gök
044 494 0302

Pohjois-Savo ja Etelä-Savo (Pieksämäki ja Jäppilä)

Nina Rautiainen
044 494 4430 

Pohjois-Karjala, Kainuu

Henna Väkeväinen 
044 494 0303

Häme

Krista Golnick 
044 494 1868

Pirkanmaa

Kirsi Seitovaara
041 730 9280

Satakunta

Lotta Toivola 
044 494 0301

Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa

Niina Mattila 
044 494 2935

Pohjois- ja Keski-Pohjanmaa

Päivi Kuuva
044 494 2292

Lappi ja Kuusamo

Jonna Kanto
044 494 2313

 

 

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta