Työtehtävät

Yksikönjohtajat ja tiiminvetäjät

Connect

Johtajamme ovat Attendo-kotien avainhenkilöitä. Attendo-kotien johtajat ovat näkemyksellisiä ja oma-aloitteellisia johtajia, jotka saavat tiiminsä kukoistamaan. Hyvä johtaja on luotettava tiimityöskentelijä, joka kykenee itsenäiseen päätöksentekoon ja luovaan ongelmanratkaisuun. Tiiminvetäjämme ovat Attendo-kotien peruskallioita ja johtajan luotettuja työpareja. Heidän ammattitaitoonsa luotetaan ja heidän näkemyksiään arvostetaan. 

Tunnistitko itsesi? Saattaisit sopia joukkoomme!

Arjen edut työntekijöillemme

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

 • ePassi

  Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi, kauneus- ja hyvinvointipalveluihin tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.

 • Työterveyshuolto

  Attendolaisilla on kattava työterveyshuolto Terveystalossa.

 • Alennuksia palveluista

  Alennuksia kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.

 • Työhyvinvointi

  Monipuoliset Tyky-päivät, sisäiset koulutukset, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä.

Miksi valitsisit juuri Attendon?

Attendolla keskitytään hyviin kohtaamisiin
Haluamme kohdata asiakkaamme ja asiakkaidemme läheiset aina kuten haluaisimme itse tulla kohdatuksi: ystävällisesti ja huomioonottavasti.

Attendolla saa kukoistaa
Olemme nopea organisaatio, jossa palaute otetaan vastaan ja ideat laitetaan toteutukseen.

Attendolaiset tekevät merkityksellistä työtä
Jokainen työntekijämme on tärkeä ja arvostettu osa tiimiä, jonka päivittäisellä työllä on suora vaikutus asiakkaidemme hyvinvointiin ja mahdollisuuteen elää täyttä, omannäköistä elämää.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta