Työtehtävät

Sairaanhoitajat ja vastaavat sote-alan tehtävät

Connect

Täältä löydät avoimet työpaikat sairaanhoitajille, fysioterapeuteille, geronomeille ja sosionomeille. Näissä työtehtävissä työskentelevät attendolaiset ovat osaavia, tarkkoja ja vastuuntuntoisia tiiminjäseniä. Heidän ammatitaitoonsa luotetaan ja heidän näkemyksiään arvostetaan. Suunitellaan yhdessä sinulle yksilöllinen urapolku Attendolla!

Arjen edut työntekijöillemme

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

 • ePassi

  Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi, kauneus- ja hyvinvointipalveluihin tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.

 • Työterveyshuolto

  Attendolaisilla on kattava työterveyshuolto Terveystalossa.

 • Alennuksia palveluista

  Alennuksia kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.

 • Työhyvinvointi

  Monipuoliset Tyky-päivät, sisäiset koulutukset, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä.

Miksi valitsisit juuri Attendon?

Attendolla keskitytään hyviin kohtaamisiin
Haluamme kohdata asiakkaamme ja asiakkaidemme läheiset aina kuten haluaisimme itse tulla kohdatuksi: ystävällisesti ja huomioonottavasti.

Attendolla saa kukoistaa
Olemme nopea organisaatio, jossa palaute otetaan vastaan ja ideat laitetaan toteutukseen.

Attendolaiset tekevät merkityksellistä työtä
Jokainen työntekijämme on tärkeä ja arvostettu osa tiimiä, jonka päivittäisellä työllä on suora vaikutus asiakkaidemme hyvinvointiin ja mahdollisuuteen elää täyttä, omannäköistä elämää.

ARVOMME

Osaaminen
Tunnistamme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet. Oikea työntekijä oikeaan paikkaan.
Sitoutuminen
Näemme ratkaisuja ongelmien sijaan. Teemme sen minkä lupaamme.
Välittäminen
Autamme ihmisiä auttamaan itseään. Arvostamme asiakkaitamme ja työ- tovereitamme yksilöinä ja kohtelemme heitä kunnioittavasti ja empaattisesti.
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta